jani1701Nekem 8.04.3 Lts van , tökéletes ! Az öcsém gépére a napokban raktam Kubuntu 9.10 -et , tökéletes ! Ugyan ezen a gépen ( öcsémén ) van még ugye a játékok miatt Xp -szintén tökéletes !
A Kubuntut én is frissÍtem amikor jönnek a frissÍtések , mégsem omlik össze .Talán egy dolgot jegyeznék meg , kernel frissÍtésnél újra kell rakni az Nvidia drivert , ami kb...2-3 perc , na erre találhatnának megoldást , de amúgy nem vészes dolog , csak kicsit izééé....hát nem is tudom , szóval ez van :)
Mondhat bárki bármit az Xp -ről is , nekem egy év után is csak azért kellett leszednem , mert lecseréltem Ubuntura és meguntam a " foltozó kedd -et ". Használtam már Windows 1.0 -tól kezdve Dos 6.22 -t Windows 2000 -et , 95 , 98 , 98Se meg a fene tudja már ,hogy mit . Egyikkel sem volt gondom komolyabban !
Kezd már ez a sok nyavalygás unalmas lenni , már ezzel van tele a fórum , nem kötelező használni egy bizonyos Ubuntu verziót úgy-hogy CSEND LEGYEN ! Amikor én nemrég áttértem Ubuntu -ra , persze , hogy a 9.04 -et raktam fel , mivel akkor logikusnak tűnt , hogy az-az új , ezért azt választottam . Azonban hamar rá kellett jönnöm , hogy az én régi vasamnak a 8.04.3 Lts lesz a megfelelő , ezért lecseréltem és azóta minden rendben .
Ha nem megy valami , nem kel erőltetni csak azért mert új !
Majd akkor nyavalyogjatok , ha fizettek érte . Napok óta figyelemmel kÍsérem a fórumot , komolyan mondom , hogy már lassan nincs kedvem idejönni a sok nyávogás miatt . Ennek ellenére azért jövök minden nap és figyelek:)
Bocsánat mindenkitől , de nem rossz szándékkal szóltam a nyavalygókhoz , csak már unalmas . Gyerekek , használjatok más verziót vagy más rendszert , mittomén .... lehetőség adott és a választék is elég bőséges !Nem mindÍg a csicsapicsa ( elnézést a hölgyektől ) a legjobb választás !!!
Na , azt a kutya rézfán fütyülőjét annak a kaporszakállú , félmellű hegyi rablónak.....stb....
Ui : Bocs , de már muszáj volt kiadni magamból a gőzt :)
Tiszteletem !