bundi A Lenovo nyújt félig-meddig hivatalos támogatást Linuxhoz, szóval ha megy SLED-en meg RHEL-en, akkor Ubuntun sem lehet gond. Egyébként ismered a ThinkWikit? Bár még nem sok leírás van a W-sorozathoz, azért érdemes nézni, sok okosság van ott.
kawaclipse bundiKöszönöm. Amugy liveről kipróbáltam, a wlan, a bT, a trackpoint, a touchpad mennek, a videokarihoz nincs semmi. Quadro FX 3700 1GB nativ
jani1701 [törölve]"nem lennél vele képes a maximumot kihozni egy ilyen rakétábó" Hát ezen elcsodálkoztam... Miért nem lenne képes?
ricsi-pontaz Nagyon egyszerűen ki lehet próbálni, hogy mit visz rajta az Ubuntu, csak egy LiveCD kell és kész. Ennél egyszerűbb mód nem létezik. :) Egyébként mennyiért vetted? Mert újonnan igen csak borsós ára van. :)
suripeti kawaclipseHi ! Ha valakinek ilyen betyár gépre lenne szüksége mint a W700 , nekem van két új eladó nagyon szimpatikus áron!
Skully kawaclipseSATA miatt nem megy rá xp...integrálni kell drivert, ilyet még én se csináltam, de biztos meg lehet ha a M$ ezt állítja...
Sztyopa_87 suripetiSzia! Igaz, hogy egy jó pár év eltelt ez a posztod óta de gondoltam egy próbát megér. Esetleg meg van még valamelyik eladó gép? Köszönettel, Sztyopa_87
theomo Szia. A laposod biosába a boot-nál a sata-t állítsd át alternate-ra, akkor menni fog a sata-s vinyókra az install, után ha felment a windoz minden driverrel együtt (így a sata driver is) a biosba visszaállíthatod sata-ra. Egyébként ha sata-n hagyod az ubi felmegy akkor is. (Hát ez is egy külömbség;) és nem negatív:)
klt Sztyopa_87Szerintem ne számíts rá! Inkább nézz körül a hwaprón! Pölö: https://hardverapro.hu/aprok/notebook/pc/asztali_notebook/index.html
Xplosive Sztyopa_87Közel 12 év. Szóval több mint egy évtized. Szerintem már nem biztos, hogy megéri ilyet venni.