Gaberman Tapasztalataim szerint szokásos freemail bénázás :S Én úgy oldottam meg, hogy gmail-t használok, és a freemail-es leveleket oda is továbbítom.
Dshai A problémát én is tapasztaltam. Még jelentést is küldtem róla a freemailes gépháznak vagy minek.( Választ nem kaptam tőlük.) Azóta ha file-t kell csatolnom, a windows-os firefoxot használom wine alól. -így gond nélkül megy.
drowmage DshaiKipróbáltam. Hibaüzenet ua.: Nem sikerült csatolni a fájlt a levélhez!(2) Először a freemail szimpla verziót használtam, ott nem ment, de (hogy is írjam?) nem szimplában most megy. Köszönöm. Ha nem is teljes értékű a megoldás. De már megint mit kókányoltak a freemail-es kispajtások??? Ráadásul több menetben. Először nekem a rendes freemail-ben szűnt meg a csatolás. Nem gond. Át a szimplába, ott még 2 hétig békét hagytak. Aztán ott is becsukták a kiskaput. Vmi bajuk van az ubuntu-val?
szoda Könyvtárban dolgozom, én ugyanezt tapasztaltam XP alól is, egy olvasó panaszolta a fent leírt problémát. Sajnos a freemail a gagyi, az illető olvasót át is állítottam gmailre, és persze átirányítottuk oda a freemailes leveleit. szoda
stage thunderbird alól simán működik a freemailes mellékletküldés. Nagyon valószínűsíthető, hogy a flash-sel játszottak a srácok, és eltoltak valamit. Ja... sorry... freemailnek nincs smtp szervere :-)
bobi64 Nekem iwiwen volt olyan gondom, hogy a frissen pc-re bluetooth segítségével felrakott képeket nem tudtam feltölteni a nejem oldalára. a problema megoldódott amint az adobeflashplugint kilőttem a ffoxon! azután már teljesen más feltöltési ablakot adott ki és "meglátta" a feltöltött képeket. ilyet még nem pipáltam.
Dr. Anonymous bobi64Aztmondod, hogyha nem érzékel flash-t a böngészőben, előjön egy php-s feltöltő cucc? Ezt meg kell nézzem, mert ma sem tudtam csatolni semmit a freemail-es e-mail-embe.
Dshai Dr. AnonymousMa nézegettem a feltöltést, és egy darabig megint nem ment. Aztán előbukkant egy másik feltöltőablak és csatolta.
Dr. Anonymous Dr. AnonymousA flash ideiglenes kikapcsolása (a Kiegészítőknél) megoldja a problémát! :3
Dr. Anonymous Dr. SzösziNem véletlenül ez a kedvenc közmondásom: Lassan járj, soha nem érsz oda. ( szokásom megfeledkezni dolgokról amúgy - mint erről a fonálról is pl. )
Dr. Szöszi Dr. AnonymousCsak az a baj az ilyen elfeledett fonalakkal, hogy amikor a régészek kiássák, már egyáltalán nem hasonlít fonalra, használni meg egyáltalán nem lehet.