taxy443Igaz, de gondolod ha nem értem amit mondasz vagy akarsz, amit írsz nekem azt sem tudom mit jelent. Nos nem a virtuális gép beüzemelése fog menni. Nem értek semmihez a linux terén. Sík hülye vagyok ehhez csak egyszerűen szimpatikus az egész. De mostanság levegőt venni sincs időm. Addig igyekeztem gyors megoldásokat találni a szerintem alacsony igényeimre. Volt pár igényem szerettem volna Java, samsung kies-t , hdmi hang és képátvitelt(ebből csak kép lett meg), etc. Ma már ott tartok hogy elég boldog lennék egy magától frissülő Javának. Minden vackot ide oda kell másolni. Azt sem értem miér nem frissíti a PPA tárolóból vagy a frissítéskezelőben ezt miért nem egyszerűsítették le. Szóval káosz van már a fejemben. az sokat segítene ha valaki leírná hogy a legújabb Oracle oldalról letölött Java 64-est lépésről lépésre hogy kell telepíteni. De nem ilyen ide oda másolatok trükkök és terminálon keresztűl ide oda lépjek be móddal. Nem baj a terminal használata csak részleteiben. Pl: Ülj be indísd el a kocsit, adjg gázt helyett. Mondjuk nyisd ki az ajtot kilincs lenyomásávsal tedd magad az ülésbe ,dugd be a fémes tárgyat és fordísd el. Röfögésre a jobb alsó pedált taposd finoman módszerrel. Most nincs semmilyen java a gépemen, várom a bátor jelentkezőket. És előre köszönöm ha van valakinek türelme a feladathoz és hozzám. :)