lev258 Azt ugye tudod, hogy a 20.10 támogatása nyáron megszűnik? A hibaüzenetről meg nem írtál semmit.
anaconda Zero-XNem annyi volt, hogy "A telepítő összeomlott"! Volt ott még 3 sor. Azt elolvastad? Megtetted amit javasolt? Lehet, hogy akkor kiderült volna, hogy mi a baj? Sosem tudjuk meg.
Zero-X lev258Nem. De két külön letöltött telepítő fájlból készítettem a live USB-t. Nem talált magához illő nVIDIA drivert sem.
lev258 Zero-XÉs mivel írtad ki? Kiírás utáni ellenőrzés se ártana. A További illesztőprogramok menü ajánl elérhető Nvidia drivert.
Zero-X lev258Ubuntu indítólemez készítővel. Még nem volt időm driver után nézni, csak azt látom, hogy a telepítés során nem került fel. De nem rovom fel neki, mert nem LTS.
Zero-X Ellenőrzőtt ISO-val, ellenőrzött pendrájvval és telepítés előtt átfésült, új(!) SSD-vel is hibával zárult a művelet.
Zero-X anacondaNekem egy telepítés menjen végig simán, csont nélkül! Akkor jó. Nehogymá még nekem kelljen makkerolni, hogy jó legyen! Visszaraktam a 20.04-et és kész.
anaconda a mesterMár itt is van olyan? Facebook-tényellenőr? Ezzel nem lehet baja, hiszen tényleg xar. :-)
a mester anacondaNem itt van. Odaát van. Kérdezd Keraformot. :) Lehet, hogy tényleg olyan, amilyennek írod, de én nem írhatok le trágárságot, mert kardélre leszek hányva.
anaconda a mesterMiért, hát nem az? Egyszerűen nem hajlandó feltelepülni, ha valami hiba történik. Én egyébként téged idéztelek, bár nem volt megjelölve a forrás. Amúgy keraform már nincs. De keraform 2.0 van. Nem tudtam jobbat kitalálni.
a mester anaconda"Én egyébként téged idéztelek, bár nem volt megjelölve a forrás." Klasszikusokat csak pontosan: szaralinuksz (c).