Egyszerű emberke vagyok. Nem érdekel, mit néz és mit nem a májkó a mappáim között a SkyDriven. Én óriási dolognak tartom azt a 25 GB-ot. Valszínleg soha nem fogom kihasználni. Személyes és titkos (ha esetleg lennének) anyagot sehova sem töltenék fel. De jó tudni, hogy ha bármi beüt itthon, biztonságban van több ezer olyan fotóm, amelyeket nem akarok elveszíteni és még nagyon sok kedvenc cuccom. Ráadásul nem kell magammal hordozni egy vincsit és így is elérhetem bárhonnan. Amíg nem volt ilyen 4-5 éve, igenis vágytunk egy ilyenre. Most van, én díjazom és nem fanyalgok. :-)
Tehát az eddigiekből látható, hogy én használtam XP alól is és most Ubuntu alól is. A W.livén összedobtam egy kis honlap szerűséget néha meg is jelenek ott, és örülök a lehetőségnek. Igaz, én mindennek tudok örülni. :-)))))))
Külön csodálom a net-paraionás usereket. Én használom a Google adta lehetőségeket is, és annak is örülök. Szuper, megkönnyítik a dolgomat.
De 4-5 éve olvashatom: hülye az aki a dógait a guglira bízza, hülye az aki az Outlookot használja, ráadásul Explorert is, netezzek óvatosan sőt, sokan qrva okosnak tartják magukat és azt írkálják, hogy ők annyira óvatosan neteznek, hogy abból baj nem lehet, most sok Linuxos írja, hogy 3 havonta újra kellett telepíteni a Windowst, és hogy telepítés után nem sokkal már be is lassúlt, stb, stb, stb.
Ezzel szemben én megelégedéssel használom a SkyDrive-t már feltöltöttem vagy 1 gigáát....:-)), a gugli szolgáltatást, különös tekintettel a g-mailra ami a legjobb, az említett 4-5 év alatt az Outlookommal sem volt semmi baj, mentem mindenhova a neten, de csak kétszer kellett telepíteni, amikor mindkétszer új gépem lett és ugye muszály volt, vírusom sosem volt tehát valamit jól csináltam. Na jó, az Explorert lecseréltem a Firére....
Elég lett volna egy mondat?! Csípem a SkyDrive-t!!:-)
Üdv Imre.