[törölve] Miért használok Debian Xfce12.10-et?
Miért nem használod a Debian 12.6 Xfce-t? Az állításod szerint jól működött mindkét hardvereden.
[törölve] Miért nem adtam meg a képernyőképek tartalmát, amikor nem indult el a rendszer más helyen. Mert fölösleges. Nem tudnátok semmi megoldást adni belőle.
Szerinted. Az hogy te nem tudsz belőle semmit kihámozni egy dolog. Azt hogy mi mit tudnánk, ne döntsd már úgy el, hogy meg sem próbáltuk! Engedtessék már meg, hogy bízzunk a közös tudás erejében!
Valami különbség van a telepítések között, ez neked nem jó. Te nem tudod megkeresni a különbséget, nekünk meg nem adsz információkat, hogy egyáltalán megpróbálhassuk.
Én így is megpróbáltam reprodukálni magamnál a hibát, nem sikerült (azaz nálam tökéletesen működik az a fránya rendszer). Kellene látni a hibát, ahhoz, hogy esélyünk legyen kijavítani. Leírtam (szándékom szerint kellő részletességgel), hogy én mit csináltam.
Próbáltad kézzel a telepítést, úgy ahogy én leírtam, ahogy én csináltam és nálam két másik gépen is simán indult UEFI-ben?
Te látsz itt valami általad adott lényeges információt, azon felül, hogy Debian 12.10 Xfce, UEFI-ben telepítve (nagy nehezen kiharcoltuk) és nem indul keresztben a gépeiden? Se egy mostani partíciós szerkezet, csatolási pontok, pláne az, hogy a régi rendszereken, amik működtek, ott mi volt, se egy hibaüzenet a mostani rendszer alól. Semmi.
Ha szerencséd van, akkor csak a rendszerbetöltő került mind a két helyen rossz helyre és azt kellene rendbe tenni.
Ez szerintem ennyi.